Kapsalon 

17-08-2018

Recept voor 2-3 personen:

1. Bereid 450 gram aardappelschijfjes in de oven of koekenpan (via de verpakking of maak verse).

2. Verwarm 1 pakje veganistische glutenvrije gehakt met 1/2 paprika in blokjes gesneden in een kleine koekenpan. Bestrooi het gehakt en de paprika met 1/2 zakje shoarmakruiden van Verstegen (je kunt ook verse kruiden gebruiken).

3. Maak knoflooksaus: meng 3 lepels veganistische, glutenvrije mayonaise in een bakje met een snufje peper en zout, een geperst teentje knoflook, een scheutje biologische appel cider azijn en voeg wat bieslook toe.

4. Snijd 1/2 ijsbergsla en voeg eventueel blokjes komkommer toe.

5. Maak het bord op: leg eerst aardappelschijfjes op het bord, voeg daarop de shoarma toe. Optioneel kun je veganistische kaas op de shoarma leggen om vervolgens de sla en de knoflooksaus toe te voegen.