Italiaanse ovenschotel
24-10-2022
Ingrediënten voor 2 personen:
175
gram glutenvrije macaroni Albert Heijn
1
scheut alpro cooking
½
potje Costa Ligue bio pesto Genovese
1 eetlepel edelgistvlokken
1 kleine broccoli
1 ui
1 rode paprika
2 tenen knoflook`
Vegan geraspte kaas Lidl
Olijfolie
Peper
Zout
Hoe maak je de ovenschotel?
1. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze beetgaar.
2. Kook de glutenvrije macaroni zoals op de verpakking beschreven staat. Giet
daarna de macaroni af en meng met een snuf peper, zout, ¼ potje pesto en de
alpro cooking.
3. Snijd de ui fijn en de rode paprika in blokjes. Bak deze met olijfolie en 2
geperste tenen knoflook in een diepe koekenpan. Roer vervolgens de gekookte
broccoli, pesto, edelgistvlokken, snuf peper en zout er door.
4. Roer de macaroni door de groente en doe in een ovenschaal.
5. Doe de ovenschaal een 30 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).
