Italiaanse ovenschotel

24-10-2022

Ingrediënten voor 2 personen:

175 gram glutenvrije macaroni Albert Heijn
1 scheut alpro cooking
½ potje Costa Ligue bio pesto Genovese
1 eetlepel edelgistvlokken
1 kleine broccoli
1 ui
1 rode paprika
2 tenen knoflook`
Vegan geraspte kaas Lidl
Olijfolie
Peper
Zout

Hoe maak je de ovenschotel?
1. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze beetgaar.
2. Kook de glutenvrije macaroni zoals op de verpakking beschreven staat. Giet daarna de macaroni af en meng met een snuf peper, zout, ¼ potje pesto en de alpro cooking.
3. Snijd de ui fijn en de rode paprika in blokjes. Bak deze met olijfolie en 2 geperste tenen knoflook in een diepe koekenpan. Roer vervolgens de gekookte broccoli, pesto, edelgistvlokken, snuf peper en zout er door.
4. Roer de macaroni door de groente en doe in een ovenschaal.
5. Doe de ovenschaal een 30 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden). 

©2018 de kracht van voeding
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin