Jackfruit

17-08-2018

Recept:

1. Saus
Blend 10 cashewnoten met 4 eetlepels water, een snufje zout en peper, 1 tl paprika poeder, 1/4 sap van een citroen en 1 (of 2) teentje knoflook.

2. Jackfruit
Maak kleine stukjes van ongeveer 30 gram jackfruit. Kruid de jackfruit met 1 tl komijn, 1/2 tl peper, 1/2 zout, 1,5 tl paprikapoeder, snufje chayennepeper, 1 tl koriander, 1/2 oregano en 1 tl knoflookpoeder.
Verwarm vervolgens de jackfruit in een koekenpan met een klein beetje olijfolie voor zo'n 8 minuten.

3. Sla
Snijd wat ijsbergsla in stukjes, snijd wat komkommer in blokjes en voeg als optie wat cherrytomaatjes toe.

4. Wrap
Verwarm de glutenvrije wrap zoals op de verpakking staat aangegeven.
Bedenk de wrap met de saus, leg daarna de sla in het midden van de wrap en strooi vervolgens het gekruide jackfruit er over. Rol de wrap op.