
Kapsalon
Ingrediënten
kapsalon voor 2 personen:
Vivera kruimgehakt
1 el shoarmakruiden
½ rode paprika
1 kleine ui
½ zak aardappelschijfjes
Lidl vegan geraspte kaas
Olijfolie
Ingrediënten
knoflooksaus:
3
el Remia Mayolijn
1 teen knoflook
1 klein handje bieslook
Peper & ZoutIJsbergsla
Komkommer
Hoe
maak je de kapsalon?
1. Bereid de aardappelschijfjes zoals op de
verpakking staat beschreven.
2. Snijd de paprika en ui in kleine blokjes.
3. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg de shoarma, de kruiden en
gesneden groenten toe. Bak totdat de groenten gaar zijn.
4. Maak ondertussen de knoflooksaus door de ingrediënten met elkaar te mengen.
Als je verse bieslook gebruikt snijd die eerst in kleine stukjes.
5. Snijd optioneel wat komkommer in blokjes.
6. Pak een geschikte schaal voor het maken van de kapsalon en begin met een
laag aardappeltjes, voeg daarna een laagje shoarma toen gevolgd door wat sla en
knoflooksaus. Ga zo verder totdat alles in de schaal zit.